Confidenţialitate

Politica de Confidențialitate

 

 

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, www.alexander-bernhardt.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul www.alexander-bernhardt.ro este operat de Asociația Editura Alexander Bernhardt Romania.

www.alexander-bernhardt.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

· Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor si serviciilor dorite;

· Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizam;

· Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind prețurile, comandarea produselor , informarea despre oferta si emiterea actelor necesare comercializării și garanției etc);

· Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.alexander-bernhardt.ro , în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele?

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societații.

Gazduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relații de parteneriat, cum ar fi de exemplu firma de curierat, dar numai in temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora si numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plătilor online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plați, iar www.alexander-bernhardt.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvalui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autoritaților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem în scop de marketing le vom păstra păna în momentul în care ne anuntati că nu mai doriți să primiți aceste informări.

În calitate de utilizator (vizitator care se înregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de catre www.alexander-bernhardt.ro. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei.
Totodata, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrarii datelor personale care vă privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor*. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de e-mail în cadrul procesului de înregistrare poate cere ca aceasta să fie stearsa din baza de date.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisa, datată şi semnata la adresa de e-mail: contact@alexander-bernhardt.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.

Observaţie:
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
POLITICA ANTI-SPAM. Site-ul www.alexander-bernhardt.ro nu încurajeaza spam-ul si va asigură că datele personale sunt în deplina sigurantă după înregistrarea în baza noastră de date.

Editura Alexander Bernhardt Romania se angajează să nu furnizeaze adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, să nu o vândă și să nu ofere adresa dumneavostră de e-mail obținută prin intermediul www.alexander-bernhardt.ro, fără acordul dumneavoastră explicit.