Rugaciuni

Rugaciuni

 

RUGĂCIUNI

de Abd-ru-shin

 

Cartea „Rugăciuni” conţine o culegere de rugăciuni, aşa cum Abd-ru-shin le-a dat oamenilor. Suplimentar, în această carte sunt redate răspunsul lui Abd-ru-shin la o întrebare, precum şi patru conferinţe din opera „În Lumina Adevărului”, care stau în strânsă legătură cu rugăciunea. Această nouă asociere ar trebui să-l stimuleze pe cititorul interesat să se ocupe în mod special cu semnificaţia rugăciunii din perspectiva Mesajului Graalului.

 

Abd-ru-shin a scris despre rugăciune:

 

„Dacă ar mai trebui spus ceva despre rugăciune, atunci este de la sine înţeles că aceste cuvinte îi privesc numai pe cei care se ocupă cu rugăciunea.
 
Cel care nu simte în sine imboldul pentru o rugăciune, poate să renunţe liniştit la aceasta, pentru că vorbele sau gândurile sale se vor pierde oricum în nimic. Dacă o rugăciune nu este profund intuită, atunci ea nu are nicio valoare şi de aceea niciun efect.
 
Clipa unui sentiment de recunoştinţă ce izbucneşte în mare bucurie, precum şi simţirea celei mai adânci dureri în suferinţă, dau cea mai bună bază pentru o rugăciune care poate aştepta efect. În asemenea clipe, omul este pătruns de o anumită intuiţie, care acoperă tot restul în el. Prin aceasta este posibil ca dorinţa principală a rugăciunii, fie aceasta acum o mulţumire sau o rugăminte, să primească forţă netulburată.”

(din conferinţa „Rugăciunea”)

Omul să nu uite că într-o rugăciune trebuie de fapt numai să ia forţă pentru a putea realiza el însuşi ceea ce cere!
 
(din conferinţa „Tatăl Nostru”)

CUPRINS:


 

  • RĂSPUNSUL LUI ABD-RU-SHIN LA O ÎNTREBARE

              „Rugăciuni”

 
  • RUGĂCIUNI – DATE OAMENILOR DE ABD-RU-SHIN

               Rugăciune de dimineaţă
               Rugăciuni înainte de masă
               Rugăciune de seară
               Stăm în Lumină
               Cred în Lumină

 

  • CONFERINŢE DIN OPERA „ÎN LUMINA ADEVĂRULUI” – MESAJUL GRAALULUI

               Rugăciunea
               Tatăl Nostru
               Venerarea lui Dumnezeu
               Cereţi şi vi se va da!

 

înapoi la „Scrieri ale lui Abd-ru-shin”